Aquest 23 d'abril, dia del llibre, viu Sant Jordi a la Rambla del Drac de Poblenou

Imagen

Per Sant Jordi la Rambla del Poblenou es transforma en la Rambla del Drac

  • Les llibreries del barri es concentren a la Rambla i organitzen una programació cultural de teatre, música, poesia i activitats infantils de 09:30h a 20:30h a la rotonda de Ramon Turró
  • En les activitats hi participaran escoles del barri mostrant a la ciutadania les activitats que han preparat per aquest dia.
  • A la tarda es concentraran les activitats dirigides al públic familiar amb conta-contes.
  • El grup Pinkertones amb el seu últim llibre infantil, el poeta Jordi Corominas o Marcel Riera, l’actor Francesc Orella homenatjant Joan Vinyoli o la Cia Dosmesú, alguns dels principals protagonistes de la diada a la Rambla.
  • L’escenari s’ubicarà la rotonda de Ramon Turró i les llibreries estaran ubicades entre Ramon Turró i el carrer Llull

La Petita, Mr. Brown, Bolibloc i Nollegiu, amb el suport de l’Eix Comercial i del districte de Sant Martí, han decidit apostar per convertir la Rambla del Poblenou en la Rambla del Drac durant el dia de Sant Jordi. La iniciativa, en la qual han treballat durant els últims tres mesos deixant-s’hi algunes hores extres, ha aconseguit unir totes les seves  parades de llibres en un sòl tram de la Rambla coronat per un escenari a la rotonda de Ramon Turró en el qual han programat activitats culturals durant tot el dia.

La Rambla del Drac, que compta amb un drac dissenyat per Inés Valls aspira a atraure l’atenció dels poblenovins, però també de la resta de barris del districte de Sant Martí i aquelles persones que vulguin passar la diada a prop de la platja i en aquest barri històric de la ciutat.

A l’escenari hi desfilaran poetes (Jordi Corominas o Marcel Riera), músics (Pinkertones, Moods), alumnes de les escoles Llacuna i Nostra senyora de l’Assumpció, i teatre amb la Cia Dosmesú i es clourà a les 20h amb un concert dels alumnes de música de la Sala Ramona.

A primera hora de la tarda ens visitaran actors com Francesc Orella que recitaran Joan Vinyoli en l’any de commemoració d’aquest gran poeta de les lletres catalanes. I amb la Cia Dosmesú tindrem tastos literaris de Benedetti, Cyrano de Bergerac i Leopoldo María Panero.

La tarda estarà àmpliament dedicada als contacontes i activitats dirigides a la mainada i al públic familiar en general.

La Rambla del Drac (Rambla del Poblenou) és una iniciativa de les llibreries La Petita, Bolibloc, Mr. Brown i Nollegiu que espera ampliar-se amb més participants a partir de l’any que ve consolidant un nou escenari per viure d’una manera diferent la diada de Sant Jordi donant protagonisme a les activitats relacionades amb el món del llibre i de la lectura. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *