Campanya Fas 6 anys

fas-6-anys-tria-un-llibre

¿Tenéis un peque de 6 años en casa? Pues estáis de suerte. La Generalitat de Catalunya y el Gremi de Llibreters han puesto en marcha la campaña «Fas 6 anys, tria un llibre«.

Si vuestros hijos cumplen o han cumplido este 2016 los seis años, recibirán en casa una tarjeta que les convidará a ir a su librería más cercana -siempre que esté agremiada al Gremi de Llibreters de Catalunya, como es el caso de La Petita- y allí podrán cambiar su tarjeta por el libro que elijan, el que más les guste, les llame la atención, les sugiera, les atraiga… Eligen ellos. El precio del libro ha de ser de 13€, en caso de que esa cifra se supere, la diferencia deberá ser abonada por el adulto que lo acompañe. si el precio es inferior, la diferencia pasa a engrosar el fondo destinado a la propia campaña, para que llegue así a más niños.

Com funciona?

Els nens i les nenes que aquest any fan 6 anys rebran una carta personalitzada al seu domicili. Amb un adult, podran anar a qualsevol de les llibreries associades (veure llistat), podran triar un llibre i començar així la seva biblioteca particular!

Durada

La targeta podrà ser bescanviada fins al 30 de novembre de 2016.

Condicions

  • L’import del cupó és de fins a 13€
  • El cupó s’ha de bescanviar per un llibre de temàtica infantil
  • Només és pot comprar 1 llibre per cupó
  • Si els llibres són d’import superior a 13€, la diferència l’abonarà el client
  • En els llibres d’imports inferiors no s’abonarà la diferència
  • El bescanvi del cupó s’haurà de fer en una de les llibreries agremiades al Gremi de Llibreters de Catalunya.

y para que vengáis con las ideas claras, este mes os vamos a ir ofreciendo recomendaciones diarias de cuentos que pueden ser candidatos perfectos para la elección de vuestros hijos e hijas. No os las perdáis.

 

Tags:

0 thoughts on “Campanya Fas 6 anys”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *