Els 4 punts cardinals de l’àlbum

Us presentem un nou cicle formatiu a La Petita amb la Teresa Duran

Aquest mes de setembre posarem en marxa una de les iniciatives que més il·lusió ens han fet als darrers anys. Es tracta del taller Els quatre punts cardinals de l’àlbum, un cicle de quatre sessions dirigit per la Teresa Duran que tindran lloc el tercer dijous de cada més a l’últim quadrimestre de l’any . 

Els quatre punts cardinals de l’àlbum serà un cicle de tallers estructurat en quatre sessions altament interactives i participatives. Cadascuna de les sessions ens servirà per realitzar, de la mà de la Teresa Duran, un recorregut per alguns del elements essencials de l’àlbum. 

Aspectes com la funcionalitat del color o la línia o el valor literari que aporten les diferents tècniques gràfiques; els gèneres que abraça l’àlbum i, dins d’aquests, quin protagonisme tenen la narrativa i les seves variants: detectivesc, romàntic, de ciència ficció… Què és l’àlbum documental, com es defineix? I el fals documental…? 

Tot això amb una bibliografia espatarrant que tindrem a la nostra disposició per tocar, mirar i gaudir del plaer de submergir-nos en la literatura infantil acompanyats per una de les estudioses, autores, traductores i divulgadores més rellevants – i divertides- del nostre temps. Ens acompanyeu?


Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *