Recomanació... Gos Pudent

20191013_193640.jpg

Aquesta vegada, la recomanació literària us la fa en Funky, el gos lletraferit i amant absolut de la il·lustració (i el menjar), molt orgullós de trobar a la llibreria una història amb la qual sentir-se totalment identificat! 

Al bell mig de la ciutat, en plena intempèrie, comparteixen cubell d’escombraries en Gos Pudent, un simpàtic gos de carrer que sembla una catifa vella, fa pudor de peix i no és massa intel·ligent i en Gatxafat, un gat que va quedar pla després que li passés per sobre un camió. 

El protagonista, tot sol, trobarà gent de tota mena i viurà un munt d’aventures a la recerca d’una llar que l’aculli i persones que l’estimin.gos-pudent_3d_web 

Blackie Books edita aquest fantàstic llibre en què Colas Gutman dansa amb les paraules i omple d’humor i enginy totes i cadascuna de les seves pàgines. 

Amb la companyia de les il·lustracions de Marc Boutavant, que crea uns personatges expressius i plens de vida, Gos pudent es converteix en un llibre il·lustrat imprescindible per qualsevol prestatgeria.

Aquesta sèrie d’èxit a França, té publicats, de moment, els dos primers volums. Però al país veí, ja n’estan fent una sèrie d’animació i és tot un fenomen! Us deixem el tràiler per veure en acció al genial Gos Pudent.

[vimeo 234853567 w=640 h=360]

Chien Pourri – Teaser from FOLIVARI PRO on Vimeo.

Gos pudent, Colas Gutman i Marc Boutavant, Blackie Books

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *