Recomanació... L'Origen de les espècies de Charles Darwin

ORIGEN_1.jpg

Fa molt i molt de temps, abans que existissin els humans, el món era molt diferent de com és avui.

Al llarg de la història i fins a cert moment, tothom pensava que tots els animals i plantes s’havien creat per generació espontània en el mateix moment exacte. Fins que uns grans pensadors, van començar a veure que allò era del tot improbable.

Sabina Radeva explica el llibre “L’arbre de la vida” de Charles Darwin als més petits de manera molt planera i interessant. Posa magistralment en context el sorgiment de la revolucionària teoria de l’evolució, que va suposar un canvi de paradigma en la societat i va permetre desenvolupar una nova visió del món i dels éssers que el poblem.

ORIGEN_2.jpg

Com a valor afegit, trobareu les guardes plenes de papallones i escarabats que us serviran de guia per buscar-les dins de les il·lustracions i que faran de la lectura i l’aprenentatge un joc de buscar i trobar en cada pàgina.

L’autora, biòloga molecular de formació, inclou al final un glossari i lectures recomanades per aprendre encara més sobre l’evolució i Darwin.

Patio Editorial publica aquest fantàstic àlbum de coneixements que ens obre de bat la porta a pensar sobre com ha canviat el món i els éssers que l’habitem al llarg del temps, i que va haver-hi molta gent abans que nosaltres que es va preguntar com hem arribat fins aquí.

L’origen de les espècies de Charles Darwin, Sabina Radeva, Patio editorial

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *