Agenda

 Activitats del mes de març

Arriba la segona edició del festival PRIMAVERA DE CONTES!

  Març 2024   Divendres i dissabte  

Arrenca la 2ª edició del festival Primavera de Contes! Prepareu-vos per descobrir les novetats editorials més vibrants en viu i en directe. I per conèixer als seus autors, xerrar amb ells, dibuixar al seu costat i fins i tot, gaudir de l'estrena mundial de l'òpera conte Rosa Luna y los lobos!
activitats familiars 

La Petita Il·lustrada. Fonaments d'album II:
9 kilómetros

  01/03/2024   18:00 h 

L'Anna Juan Cantavella ens endinsarà en el llenguatge dels àlbums i descobrirem quines gràcies amaguen per a l'educació artística i literària dels infants. Un cicle per a mediadors, mestres... En aquesta sessió comptarem amb Claudio Aguilera en connexió des de Xile, autor de 9 Kilómetros.
  adults 
Inscriu-te aquí!

GARGOTS!!! Experimentem amb tèmpera!

  08/03/2024   17:30 h   

Els tallers de la Glòria ensa fan experimentar amb tots els elements i tècniques possibles. Aquest mes de març ens inundaran les tèmperes per a crear un herbari inventat.
  + 6 anys 

Inscriu-te aquí

Òpera conte Rosa Luna y los lobos

  09/03/2024   19:00 h 

Dins del festival Primavera de Contes us portem quelcom únic: un espectacle de narració basat en l'àlbum de Magalí le Huche, Rosa Luna y los lobos. Comptarem amb dos grans artistes del barri: Santi Rovira a la narrració i Lorena García a la interpretació i cant. Les entrades són molt limitades, així que afanyeu-vos a comprar-les si no voleu quedar-vos sense!
  + 6 anys 
Compra aquí les teves entrades!

UNI DORI TERI: Contacontes per a infants de 1 a 3 anys

  19/03/2024   17:30 h   
  21/03/2024  
 17:30 h   

Una proposta per jugar, llegir, descobrir i compartir en família mitjançant la lectura de l'àlbum il·lustrat. Accés gratuït 
  1 a 3 anys 

Inscriu-te aquí