Agenda

 
TORNEN ELS CICLES A LA PETITA!

Encetem el curs amb l'energia carregada per a començar de nou amb les nostres activitats de sempre i novetats fantàstiques per a totes les edats! Ens acompanyeu a descobrir-les?

COMENCEM LA TEMPORADA!

Estem molt contents d'inaugurar el curs 2022/2023 a La Sala de La Petita amb l'espectacle El violí explica un conte, amb Elisabete Gomes i Rosa Gálvez en una sessió de narració i violí ESPECTACULAR.

Dimarts 13 de setembre a les 17:30h.

A partir de 3 anys.

Gratuït. Sense inscripció prèvia.

Us esperem amb moltíssimes ganes de passar una tarda fantàstica!

CICLE OMBRES AMB
SHEREZADE BARDAJÍ PER A NADONS

Una de les noves propostes de La Petita per a les famílies de Poblenou és un cicle molt especial que estarà al càrrec de la narradora Sherezade Bardaji. Les seves són narracions sensorials, sessions plenes d’una delicada tendresa que tracten d’establir un primer vincle entre els nadons, acompanyats pel pare o la mare, i els llibres. 

EL CICLE

El cicle consta de tres sessions. A les dues primeres les famílies podreu experimentar amb els llibres, el joc i els vincles mitjançant llums, ombres i estris quotidians que ho transformen tot en un moment fantàstic. Tot això serà una introducció meravellosa per a gaudir al màxim de la darrera sessió amb l'espectacle de contes, llums i ombres: La lluna a la finestra.

LA NARRADORA

A la Sherezade li encanta moure's. Per això no para quieta! Va estudiar Magisteri musical i això la va portar a iniciar-se en el món de la narració oral. I movent-se d'una banda a l'altra va formar-se en Art dramàtic. Ha treballat al TNC, ha experimentat amb La Cubana i ara es mou com peix a l'aigua entre les històries tradicionals, literàries, llums i ombres.


Preu:  

Preu inscripció Cicle: 30€ (3 sessions)

Preu inscripció sessions individuals: 11€ per nen + 1 adult/1 sessió (subjecte a disponibilitat de places)

DATES: 4/10, 8/11 i 20/12

HORARI: 12:00 h.

Reserves fent click aquí o a activitats@lapetita.com 

IMPORTANT!!!

 • PLACES LIMITADES. Us guardem la plaça fins al 30 de setembre.
 • Data màxima de pagament del cicle, 30 €, el mateix 30 de setembre.
 • El pagament el podeu fer presencialment a la llibreria o per transferència bancaria, indicant en la transferència el concepte OMBRES 2022 + NOM ADULT

Les nostres dades bancàries: Wordsinprogress, SL

IBAN: ES46 0081 0565 150001466552

I enviar-nos el justificant de la transferència a activitats@lapetita.com

 

Cancel·lacions?

En cas de cancel·lar la plaça un cop pagada, no es retornarà tot l’import:
 • Retorn 15€, cancel·lació abans de la 1ª sessió

A partir d’aquí no es tornarà cap import.

CICLE TEATROVIRA

A La Petita ens apasionen totes les formes de narració. És per això que enguany posem en marxa una experiència teatral familiar que la temporada passada ens va enamorar. Es tracta de Teatrovira, un cicle de teatre improvisat en familia. Encapçalat per l'actor i animador Santi Rovira, les sessions us proposen un joc en el qual infants i adults improvissarem i crearem històries compartides des dels personatges del llibres, tot jugant amb el sentit de l'humor, la imaginació i l'expressivitat de la nostra veu i el nostre cos.

El CICLE

El cicle és trimestral. Tot i que cada una de les sessions es pot gaudir per separat, la experiència està concebuda com un tot, que ens donarà la oportunitat de treballar diferents formes d'endinsar-nos en els personatges creats i establir un món d'interaccions posibles que aniran guanyant en complexitat i diversió a mesura que anem jugant amb ells.

L'ACTOR

Santi Rovira fa més de quinze anys que treballa com a actor i narrador. A banda de la seva trajectòria com a contacontes, li ha dedicat bona part de la seva carrera professional al teatre de carrer, com a integrant i fundador que és del grup Kamchàtka, una de les agrupacions teatrals amb major projecció internacional del teatre de carrer al nostre país i el més recent guanyador del Premi Max, el més important que s'atorga a l'Estat Espanyol, pel seu muntatge "Alter". Que juntament amb tot això sigui amic i veí de La Petita és una sort de la qual ens alegrem molt.

 

Preu:

Preu inscripció Cicle: 30€ (3 sessions)

Preu inscripció sessions individuals: 12€ per nen + 1 adult  (subjecte a disponibilitat de places)

 

Dates:

1-10-2022, 5-11-2022 i 3-12-2022

Horari: 12:00 h.

Idioma: Català 

Reserves

CLIQUEU AQUEST ENLLAÇ PER REALITZAR LA VOSTRA INSCRIPCIÓ o envieu-nos un mail a activitats@lapetita.com

IMPORTANT!!! 

 • PLACES LIMITADES. Us guardem la plaça fins al 1 d'octubre.
 • Data màxima de pagament del cicle, 30 €, el mateix 1 d'octubre.
 • Cada inscripció es realitza per a 1 nen + 1 adult acompanyant.
 • El pagament el podeu fer presencialment a la llibreria o per transferència bancaria, indicant en la transferència el concepte TEATROVIRA 2022 + NOM ADULT

Cancel·lacions?

En cas de cancel·lar la plaça un cop pagada, no es retornarà tot l’import:

 • Retorn 15€, cancel·lació abans de la 1ª sessió

A partir d’aquí no es tornarà cap import.

Les nostres dades bancàries: Wordsinprogress, SL

IBAN: ES46 0081 0565 150001466552

I enviar-nos el justificant de la transferència a activitats@lapetita.com

CICLE CONTACONTES
AMB PATRICIA MCGILL 0-3 ANYS

Torna a La Petita una de les activitats que més moments màgics ens han proporcionat al llarg de la nostra Petita història: Els cicles de contacontes per a nens i nenes de 1 a 3 anys amb la Patricia McGill. És un cicle per al qual es requereix inscripció prèvia. Volem formar petits lectors del futur, enamorar als vostres infants amb les millors històries explicades per una narradora que ens té robat el cor des de fa ja uns quants anys. 


EL CICLE

9 Sessions de contacontes amb la Patricia McGill.


LA NARRADORA

La Patricia va neixer a l’Uruguai i viu a cavall entre La Segarra i la resta del món.

Els seus avantpassats vingueren d’arreu i de petita viatjà d’un país a l’altre. Així va aprendre el català i el suec. I amb els vells vinils de música brasilera i jazz, va començar a cantar en portuguès i en anglès. El so de les paraules i el seu silenci van portar les històries.

Llicenciada com a actriu a l’Escuela Multidisciplinaria de Arte Dramático Margarita Xirgu, de Montevideo, ha cultivat altres arts com ara cant, dansa, pantomima. Avui es capbussa en l’art de explicar històries sempre que pot.

Preu:  

Preu inscripció Cicle: 75€ (8 sessions)

Preu inscripció sessions individuals: 10€ per nen/1 sessió (subjecte a disponibilitat de places)

Horari: 17:30 h.

Idioma: Català

CALENDARI

Podeu triar el grup dels dimarts o el dels dijous Fins a esgotar les places. Si us és indiferent el dia us assignarem el grup segons disponibilitat:
 

Reserves fent click aquí o a activitats@lapetita.com

IMPORTANT!!!

 • PLACES LIMITADES. Us guardem la plaça fi

  ns al 4 d'octubre.

  Data màxima de pagament del cicle, 75€, el mateix 4 d'octubre.

  Cancel·lacions?

  En cas de cancel·lar la plaça un cop pagada, no es retornarà tot l’import:

  Retorn 55€, cancel·lació abans de la 1ª sessió

  Retorn 45€, cancel·lació abans de la 2ª sessió

  A partir d’aquí no es tornarà cap import.

CICLE LLEGIM PLEGATS: PRIMERES LECTURES PER A INFANTS DE 6 A 7 ANYS

Iniciem un nou cicle que ens havíeu demanat moltíssim. Llegim plegats vol ser un espai per a introduïr al món de la lectura els infants que comencen a llegir. Començar a desxifrar què són les paraules és realment difícil i per això veiem necessari un cicle en el que s'acompanyi aquest procés tan complex. Desitgem que es generi un grup divers i càlid per a que els infants amb dificultats lectores es trobin en un espai segur i comfortable en el que descobreixin que poden viure mil aventures i que en bona companyia tot és més fàcil. 

EL CICLE

Us proposem un cicle de set sessions adreçat a infants que s'inicien en el món de la lectura. Llegirem plegats un títol a cada sessió, conversarem, jugarem, farem tallers... i gaudirem amb tot allò que ens pot proporcionar la lectura en tots els seus aspectes per a que ho passin bé llegint. Començarem amb breus lectures en lletra de pal i anirem avançant plegats fins a la lletra d'impremta adaptant-nos al ritme del grup i progressant junts.

Durant la sessió llegirem un llibre conjuntament (que després es podran endur a casa!) i farem una activitat el seu voltant. 

LA LLIBRETERA

L'Alba Ginesta, llibretera de La Petita és il·lustradora i devoradora de llibres. Especialitzada en còmics, al llarg dels anys, ha dedicat bona part de la seva trajectòria a crear i impartir tallers i clubs de lectura tant a la nostra llibreria com a escoles i biblioteques.

Preu:  

Preu inscripció Cicle: 56€ (7 sessions) El preu inclou el llibre que s'emporten a casa al finalitzar la sessió.

Preu inscripció sessions individuals: 9€ per nen/1 sessió (subjecte a disponibilitat de places)

Horari: 17:30 h.

Idioma: Català

CALENDARI
 

Reserves fent click aquí o a activitats@lapetita.com

IMPORTANT!!!

 • PLACES LIMITADES. Us guardem la plaça fins al 5 d'octubre.
 • Data màxima de pagament del cicle, 56€, el mateix 5 d'octubre.
 • El pagament el podeu fer presencialment a la llibreria o per transferència bancaria, indicant en la transferència el concepte LLEGIM PLEGATS 2022 + NOM INFANT

Les nostres dades bancàries: Wordsinprogress, SL

IBAN: ES46 0081 0565 150001466552

I enviar-nos el justificant de la transferència a activitats@lapetita.com

Cancel·lacions?

En cas de cancel·lar la plaça un cop pagada, no es retornarà tot l’import:

 • Retorn 40€, cancel·lació abans de la 1ª sessió
 • Retorn 35€, cancel·lació abans de la 2ª sessió

A partir d’aquí no es tornarà cap import.

CICLE PETITA VINYETA: TALLER DE CÒMIC

Els còmics han esdevingut un dels eixos a l’hora de fomentar l’hàbit lector entre els infants des de fa dècades. La producció actual, amb una qualitat excel·lent, i la societat predominantment visual i digital, n’han fet ascendir la seva lectura a totes les edats. Aquest taller pretén acostar-los a la creació d’un còmic per a posar en pràctica coneixements adquirits a l’escola i adquirir-ne de nous relacionats amb aquest format d’explicar històries.

EL CICLE

Us proposem un cicle de vuit sessions en el qual aprendrem no només una muntanya de coses sobre els còmics, les sagues i les col·leccions que podeu trobar al mercat, sino a crear les vostres pròpies històries i convertir-vos en els autors de les vostres pròpies aventures.

LA LLIBRETERA

L'Alba Ginesta, llibretera de La Petita és una devoradora de còmics, especialista en el llenguatge de les vinyetes i també il·lustradora. Al llarg dels anys, ha dedicat bona part de la seva trajectòria a crear i impartir tallers i clubs de lectura tant a la nostra llibreria com a escoles i biblioteques.
 

Adreçat a infants de Cicle Mitjà i Cicle Superior. Màxim 25 infants
Preu: 75 € (inclou dossier de treball)

7 sessions + 1 gratuïta

*La sessió del mes d'abril serà oberta i gratuïta per a tots els infants del barri que busquin recomanacions de còmics de cara a Sant Jordi.
 

Idioma: Català

HORARI: 17:30 h.

Reserves fent click aquí o a activitats@lapetita.com

IMPORTANT!!!

 • PLACES LIMITADES. Us guardem la plaça fins al 5 d'octubre.
 • Data màxima de pagament del cicle, 75€, el mateix 5 d'octubre.
 • El pagament el podeu fer presencialment a la llibreria o per transferència bancaria, indicant en la transferència el concepte PETITA VINYETA 2022 + NOM INFANT

Les nostres dades bancàries: Wordsinprogress, SL

IBAN: ES46 0081 0565 150001466552

I enviar-nos el justificant de la transferència a activitats@lapetita.com

Cancel·lacions?

En cas de cancel·lar la plaça un cop pagada, no es retornarà tot l’import:
 • Retorn 55€, cancel·lació abans de la 1ª sessió
 • Retorn 45€, cancel·lació abans de la 2ª sessió

A partir d’aquí no es tornarà cap import.