Els quatre punts cardinals de l'àlbum

Aquest mes de setembre posarem en marxa Els quatre punts cardinals de l'àlbum, un cicle de quatre sessions dirigit per la Teresa Duran que tindrà lloc el tercer dijous de cada més a l’últim quadrimestre de l’any.

Els quatre punts cardinals de l’àlbum serà un cicle de tallers estructurat en quatre sessions altament interactives i participatives. Cadascuna de les sessions ens servirà per realitzar, de la mà de la Teresa Duran, un recorregut per alguns del elements essencials de l’àlbum. Aspectes com la funcionalitat del color o la línia o el valor literari que aporten les diferents tècniques gràfiques; els gèneres que abraça l’àlbum i, dins d’aquests, quin protagonisme tenen la narrativa i les seves variants: detectivesca, romàntica, de ciència ficció... Què és l'àlbum documental, com es defineix? I el fals documental...? 

Tot això amb una bibliografia espatarrant que tindrem a la nostra disposició per tocar, mirar i gaudir del plaer de submergir-nos en la literatura infantil acompanyats per una de les estudioses, autores, traductores i divulgadores més rellevants – i divertides- del nostre temps. Ens acompanyeu? 

PLACES EXHAURIDES

TERESA DURAN I ARMENGOL és, acadèmicament, doctora en pedagogia i dissenyadora gràfica, actualment jubilada. En canvi, no s’ha jubilat (i potser no ho farà mai) de ser també, des de ben menuda, lectora, escriptora, crítica, i alguna activitat més d’aquestes que entretenen molt i es cobren poc, perquè pertanyen a l’àmbit mai prou ben valorat de la LIJ i que li han proporcionat uns quants premis petits o grans que valora molt. També cuina, fa bugades, passeja i bada però diuen que malgrat que aquestes siguin unes tasques diàries, no tenen cap valor en un currículum... Per a ella sí. Què hi farem!   

Informació Ver más

Dates i sessions:

·19/09 Àlbum i color? 

·17/10 Àlbum i literatura? 

·21/11 Àlbum i gèneres narratius? 

·19/12 Àlbum i gèneres documentals? 

Horari: de 18 a 19:30 h.

Preu: 60€ cicle sencer / 15€ sessió solta (consultar disponibilitat de places a petitailustrada@lapetita.com)

*Assistència limitada a 20 places. /  Inscripció formalitzada després del pagament.