Apunta't al nostre cicle formatiu d'àlbum documental i llibres de coneixements

Des de fa uns quants anys, la literatura infantil i juvenil ha obert un camí extraordinàriament prolífic cap a la creació d’àlbums documentals i llibres de coneixements capaços de fer servir les eines gràfiques de l’àlbum il·lustrat com a espai de trobada entre la ciència i els lectors petits.

#Aulapetita ha volgut dedicar a tot aquest ventall de llibres de nova creació, ideals per al desenvolupament a l’aula d’una ensenyança per projectes, un dels seus primers cursos. I, per fer-ho, comptem amb una de les especialistes més reconegudes en la matèria, l’Ana Cadrecha.

mde

Pedagoga, Màster en Animació lectora per la  Universitat de Castilla La Mancha i en Literatura Infantil i Juvenil per l’Universitat de Barcelona, compatibilitza la seva feina com a formadora amb una segona vessant com a llibretera d’El Bosque de la Maga Colibrí, a la ciutat de Gijón, que a la Petita ens agrada força. Que millor que treballar amb companys!. Des de 2015 ha adreçat el seu interès als llibres documentals, amb la intenció de potenciar el seu projecte personal, Llegir la ciència.

NOTA: Aquest curs s’impartirà en Castellà

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *