#Aulapetita, un aula virtual orientada als mediadors de LIJ

Fa molt de temps que a La Petita considerem que la nostra feina com a llibreters especialitzats en LIJ ens exigeix anar un pas més enllà. Sou molts els educadors i mestres de diferents espais docents que reclamen de nosaltres orientació i consell a l’hora de crear i nodrir les seves biblioteques escolars, per tal de fer el millor ús possible del llibre infantil a l’aula, sigui com eina educativa, lúdica o socialitzadora.

Doncs bé. Aquí teniu, per fi, la nostra resposta. Una varietat de cicles de formació en microcàpsules que esperem que us ajudin en la vostra feina, que és la nostra també, de fer arribar als nens els millors títols de la literatura infantil i juvenil del nostre temps. Perquè la lectura no els farà millors, però enriquirà les seves vides per sempre mes.

Sota el nom genèric de #aulapetita, us oferim un espai de formació virtual dedicat a la Literatura Infantil i Juvenil, creat i dirigit per La Petita i orientat a mestres, mediadors i educadors. 

Cadascuna d’aquestes petites càpsules formatives està pensada com una incursió intensiva, participativa i dinàmica en un tema concret. Són eines d’adquisició de coneixements i recursos pràctics susceptibles de servir com a base per a un aprofundiment posterior o de traslladar-se de forma immediata a les classes.

El nostre equip de formadores el constitueixen especialistes de prestigi més que consolidat a les seves diferents àrees, totes elles (Anna Juan Cantavella, Ana Cadrecha, Mar Benegas, Rosa Ferrer, i les que vindran…) amb un ampli bagatge de coneixements i experiència a l’àmbit de la formació i el foment de la lectura i amb un coneixement transversal i actualitzat del mercat editorial infantil dels nostres dies.

Us hi esperem!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *