Premis Nollegiu - La Petita 2020

Premis Nollegiu La Petita 2020 al llibre de l’any

Comença el procés de selecció de llibre de l’any triat pels lectors i les llibreries Nollegiu i La Petita. Comencem el procés esperant les vostres propostes. Podeu enviar-les d’entre els llibres publicats entre l’1 de novembre de 2019 i el 31 d’octubre de 2020 amb un mail a premis@nollegiu.cat i teniu temps d’enviar-les fins al 13 de desembre.

La setmana següent publicarem una enquesta web perquè voteu els dos títols que preferiu i podreu votar fins al 24 de gener d’entre totes les propostes. El llibre més votat serà el Llibre Nollegiu 2020 i entre els il·lustrats, infantils i juvenils, el Llibre LaPetita 2020.

Ja sabeu que si el llibre Nollegiu més votat no és de poesia proclamarem el Llibre de Poesia Nollegiu 2020. I ens reservem la possibilitat de proclamar guanyadors per categories.

També atorgarem un premi a la iniciativa cultural i / o editorial d’2020. Si teniu propostes, també podeu enviar-les a premis@nollegiu.cat

L’acte de proclamació dels llibres Nollegiu LaPetita 2020 se celebrarà el 31 de gener de 2021.

Què guanyen els premiats? Una valuosíssima carta manuscrita dels llibreters de la Nollegiu i de LaPetita agraint la seva feina. No descartem una dotació econòmica si apareix algun espònsor 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *