Recomanació... Un mundo por descubrir

MUNDO_1

La manera de viure de l’ésser humà ha canviat molt al llarg de milers d’anys gràcies a l’enginy i la perseverança d’algunes persones que han fet grans invents i descobriments. I és que la roda no va ser tan fàcil de desenvolupar com sembla!

A “Un mundo asombroso”, coneixereu els avenços més fascinants de la història, les persones que els van idear i com van sorgir.

Richard Platt ens explica de manera planera i divertida des de com els humans vam trigar una bona colla d’anys a aprendre a fer foc, a conceptes tan complexos com la fissió nuclear.

MUNDO_2

Cada doble pàgina presenta un gran descobriment de la humanitat. James Brown intercala les il·lustracions en el text de la pàgina esquerra i crea unes espectaculars infografies a la pàgina dreta, fent que les explicacions siguin totalment visuals.

L’acurada edició de Maeva, amb relleus a la portada, la impressió amb superposició de dues tintes i un paper lleugerament envellit, combina amb un disseny gràfic impecable que recorda als manuals tècnics antics, fent d’aquest àlbum una joia pels cinc sentits.

Els autors de “Un mundo asombroso”, ens porten un nou llibre de coneixements ple de dades interessants que satisfaran a les ments més curioses i ens obren la porta a tot un món de troballes sorprenents.

Un mundo por descubrir, James Brown i Richard Platt, Maeva Young

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *