Recomanació... FLIS FLAS

flis flas_1

En Ludovico és un ànec que no destaca per la seva intel·ligència. De fet, no sap ni que és un ànec, ni que el seu nom és Ludovic. Però fa tot allò que fa qualsevol altre ànec: vola, neda i menja.

Aquell matí del seu primer hivern tot semblava igual, tot i que notava que feia més fred que de costum. El que no sabia, és que el fred intens pot glaçar fins i tot la superfície del llac més gran. Però en Ludovic no sap què és el gel, així que quan es disposa a aterrar a l’aigua… Oh! Com llisca! Intenta mantenir l’equilibri… Està a punt de caure… i de cop i volta… Flis, flas comença a patinar.

flis flas_2

Alex Nogués ens sorprèn amb un àlbum en què els petits accidents d’un ànec juganer i curiós sorprenen als animals que viuen al seu voltant.

L’àlbum, amb il·lustracions d’Ina Hristova, en les que predominen els contrastos de colors freds i càlids  dels paisatges i personatges que van apareixent, ens presenta un protagonista atípic i esbojarrat que descobreix el món que l’envolta com si fos sempre la primera vegada.

Abuenpaso ens porta un llibre meravellós que us omplirà de calidesa en aquests dies freds amb la petita aventura al glaç d’en Ludovic.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *