Recomanacions per Sant Jordi per 0-3 anys

0-3_0.jpg

Arriben les recomanacions de Sant Jordi! Comenecem pels més petitons…

Deu cucs que dormen, Marta Comín, Editorial Abuenpaso

0-3_5.jpg

Deu cuquets de colors ben diferents dormen acotxats per la mare. Tots ells, somien grans aventures: el cuc groc vola molt enlaire convertit en la pota d’un ocell, el cuc verd va de viatge en una poma…

Abuenpaso ens presenta aquest tendre àlbum amb pàgines de cartró en que Marta Comín us farà jugar a buscar els cuquets integrats en la il·lustració i aprendre els colors.

Com els deu cuquets de la història, els deu dits de les vostres mans es podran convertir en part de les il·lustracions d’animals que trobareu als cartronets pretallats del final del llibre.

Qui sóc?,Tristan Mory, Combel

Desplegables0-3_1.jpg

Nyam-nyam! Qui rosega pastanagues sense parar? Uuu, uuu… Qui obre els ulls quan cau la nit?

Entre senzilles endevinalles, tot d’animals s’amaguen dins de les gruixudes pàgines de cartró d’aquest llibre.

Estirant les llengüetes podreu fer aparèixer les misterioses bestioles i descobrir de manera lúdica els seus noms i sons.

Combel publica un llibre totalment interactiu amb les il·lustracions de colors vius de Tristan Mory, ideals per passar una bona estona amb els més menuts.

Un dia en el océano, Ella Bailey, Editorial SM

La petita cria de dofí mular neda feliç entre la resta de dofins que la protegeixen, d’una banda a l’altra del mar. Quan de sobte troba a una cria de balena que ha perdut la seva mare… Amb molta valentia, l’acompanyarà per tot de paratges, trobant animals marins de tota mena.

0-3_3.jpg

Aquest àlbum, el quart d’una col·lecció sobre diferents hàbitats naturals i la seva fauna, és a la vegada un  llibre de coneixements, explicant alguns conceptes de fauna i medi, i un busca-i-troba, amagant entre les il·lustracions interiors els animals que apareixen a les guardes.

Ai, pobre noi, Ellanna Allen, Editorial La Casita Roja

El petit peix globus neda sempre a l’aguait, el mar és ple de perills. De cop i volta, uns grans ulls l’observen molt a prop… Un tentacle li passa pel costat… Ai, pobre noi!

Atemorit, intentarà fugir dels tentacles del gran pop que el mareja d’una banda a l’altra per distreure’l i menjar-se’l d’una queixalada!

0-3_4

El que no sap el pop és que el peixet no està tan indefens com sembla… 

La Casita Roja ens porta un àlbum ideal per prelectors gràcies a la seva estructura repetitiva, una gamma cromàtica clara i els personatges expressius creats per Ellana Allen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *