Recomanacions per Sant Jordi per 3-6 anys

3-6_1.jpg

Seguim el compte enrere per Sant Jordi amb les recomanacions per infants de tres a sis anys!

Mama Bruce, Ryan T. Higgins, Barcanova Editorial

En Bruce és un ós rondinaire i no li agrada res, ni la pluja, ni el sol… Res de res. L’única cosa que li agrada són els ous i buscar noves receptes per internet.3-6_2.jpg

Al trobar una recepta de salmó amb mel i ous d’oca, surt a la recerca dels ingredients. Ho té tot a punt, els ous són a la cassola, el salmó llest… I la cuina es queda sense llenya. En tornar d’agafar algun tronquet, allà on hi havia els ous, hi han aparegut tres petites oques! I criden MAMA!

Lenny llamàntol es queda a soparFinn Bucley, Michael Buckley i Catherine Meurisse, Libros del Zorro Rojo

A en Lenny Llamàntol l’han convidat a un sopar de gala. Es vesteix amb les seves millors gales, sap que l’esperen amb candeletes! Quan arriba, queda molt sorprès… Tots porten un pitet amb la seva foto! Quina meravella! Semblen tan feliços de veure’l…

Però… Què creieu que és millor, que s’hi quedi a sopar o fugi?


3-6_3.jpg

Aquest divertit àlbum de Libros del Zorro Rojo, amb les il·lustracions de traç solt de Catherine Meurisse, us farà triar què voleu que faci en Lenny per saber com continua el gran sopar. Què triareu?

El mar ho va veure, Tom Percival, Andana Editorial

La Sofia té un osset de peluix que s’estima amb bogeria, el porta a tot arreu i abans de ser seu, va ser del seu avi i de la seva mare, que li va donar quan va néixer.

Un dia de picnic a la platja, una violenta tempesta els fa sortir corrent per arrecerar-se i malauradament, l’osset cau de la bossa i es perd.

3-6_4.jpg

El peluix farà un llarg viatge per mars i oceans per tornar amb la nena, molt trista després de la pèrdua.

El mar ho va veure és un àlbum tendre i colpidor que amb la il·lustració pictòrica de Tom Percival, ens transporta a través del temps i l’espai.

Pop-up LlunaAnne Jankeliowitch, Olivier Charbonnel i Annabelle Buxton, Baula Editorial

Segur que cada nit quan mireu el cel i hi brilla la Lluna, us venen al cap una pila de preguntes sobre aquest astre. Aquest espectacular pop-up de coneixements us en resoldrà unes quantes!

3-6_5.jpg

Entre els espectaculars desplegables que s’amaguen entre les pàgines, trobareu tot de curiositats que us faran descobrir des dels seus orígens a la mitologia que l’envolta i com hi va arribar l’ésser humà.

Entre un munt de curiositats, podreu aprendre perquè fa cinquanta anys va ser tan important caminar sobre la Lluna.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *