Tornen els cicles i activitats a La Petita. Contra el fred: catifes, coixins i orelles calentones.

Fa pocs dies que vam donar la benvinguda al 2019 i primer de tot volem agrair-vos la confiança a tots els patges reials que vau passar per La Petita per regalar lectures als més petits aquestes festes.

Després de les setmanes de bogeria nadalenca, tornem a la normalitat amb un munt d’activitats i nous projectes per aquest any!

La setmana vinent reprenem els cicles de contacontes d’1 a 3 anys i de 3 a 6 anys. Com sempre, la Patricia McGill ens deixarà meravellats amb les històries i contes que ens explicarà.

Divendres 18, gaudirem aprenent amb l’Anna Juan en una nova sessió del Cicle La Petita Il·lustrada, adreçat a professionals i amants de l’àlbum il·lustrat. Aquest mes girarà al voltant dels àlbums per a la petita infància (0-3 anys).

I sobre La Petita Il·lustrada, hem de donar-vos una gran notícia! El 22 de març, en la sessió que girarà al voltant dels àlbums documentals, comptarem amb la presència de la gran Teresa Duran, escriptora, il·lustradora, divulgadora, investigadora (i un llarg etcètera!) de literatura infantil i juvenil.

Us esperem a La Petita amb moltes ganes de seguir compartint bones lectures amb vosaltres i despertar el cuquet de la lectura i l’estima pels llibres als nens i nenes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *